Natuurlijk weet je pas écht wat een stoelmassage voor jou kan betekenen
als je er één van mij hebt ontvangen.
Deze klanten gingen jou voor en vertellen hoe ze dat ervaren hebben.
Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Inge van ViersenInge van Viersen
13:44 14 Jan 22
Vanwege het vele beeldschermwerken heb ik regelmatig last van mijn nek en schouders. Gelukkig kwam ik erachter dat Barry vlak bij mij in de buurt woont en stoelmassages aan huis geeft! Zo kan ik na een werkdag direct even gemasseerd worden, zonder mij ergens naartoe te moeten haasten. Barry heeft meer dan voldoende kracht om spieren los te maken, maar kent ook de zachte kneepjes van het vak. Daarnaast is Barry ook een zeer vriendelijk persoon, aanrader dus!
Marjan BatistMarjan Batist
06:02 25 Mar 21
Het vele thuiswerken, met weinig variatie in houding, veroorzaakt wel eens klachten. Bij Barry kon ik snel terecht voor een afspraak en voelde ik me direct welkom. Zijn stoelmassage is heel ontspannend en effectief. Direct erna ervaar ik al verlichting van mijn nek- en schouderpijn.
Corien WestertCorien Westert
16:00 01 May 19
Hij luistert naar waar de pijn punten mogelijk zitten, gaat hier goed mee om. Daarnaast een prettige rug-/nek massage wat een ontspannend effect geeft.
Krista van DaalenKrista van Daalen
18:31 29 Apr 19
Barry is heel kundig als masseur. Zowel voor ontspanningsmassages als bij klachten. Hij spoort het ‘pijn’punt snel op en kan het er vaak in 1 of twee massages uit werken.Voorkeur voor stevige of zachte massages? Kan allemaal en allemaal even goed!
Kimberley VierhoutKimberley Vierhout
20:50 05 Jan 19
Onlangs een ontzettend fijne stoelmassage gehad van Barry. Een relaxte stoel waar je comfortabel op zit. Barry wist bij mij precies de vastzittende spiertjes rond mijn schouders en rug te vinden en gaf er extra aandacht aan. Zelfs je vingertoppen worden niet vergeten. 10/10!
js_loader